TOTAL PR - Agentie PR si comunicare > Auto > O nouă cutie de viteze, produsă de Daimler, la Sebeș

O nouă cutie de viteze, produsă de Daimler, la Sebeș

La începutul lunii februarie 2019, grupul german Daimler a anunțat extinderea portofoliului de produse din cadrul fabricii de la Sebeș, cu noua cutie de viteze automată cu opt trepte și dublu ambreiaj, pentru o nouă generație de mașini Mercedes Benz. Pentru evenimentul de lansare a fost organizat un press-trip la Sebeș, cu jurnaliști și bloggeri din București, la care s-au alăturat publicațiile locale, în total fiind prezenți reprezentanți a peste 50 de jurnaliști din presa scrisă, media online, TV și radio.

Invitații evenimentului au putut participa la un drive test și un tur de vizitare al halei de montaj a cutiilor de viteză 8G-DCT și au putut afla mai multe informații despre planurile companiei în România de la Directorul General Star Transmission și Star Assembly, Klaus Eichhorn, și de la Directorul de Producție Powertrain Mercedes-Benz Cars, Frank Deiss.

Evenimentul de lansare a noii cutii de viteze a generat circa 250 de apariții în presa de specialitate, de business și generalistă, în reportaje TV, emisiuni Radio, dar și peste 100 de mențiuni în Social Media.

Project Info