Endava, noul cont al agenţiei TotalPR

Bucureşti, 01 iulie 2011: Agenţia de relaţii publice TotalPR oferă, începând cu luna iulie, servicii de consultanţă şi media relations pentru Endava, membră a grupului britanic cu acelaşi nume şi una dintre principalele companii de outsourcing din domeniul IT pe plan local.

Contractul este valabil pe o perioadă de un an iar campania de comunicare va fi lansată începând cu această lună.

"Avem încredere că TotalPR este un partener care înţelege piaţa pe care activăm, valorile companiei şi direcţia în care ne îndreptăm, dar mai ales modalitatea în care dorim să transmitem acest lucru", a declarat Oana Bunău, Marketing Manager Endava.

TotalPR va furniza astfel servicii de consultanţă şi media relations pentru Endava în România în direcţia comunicării corporate în media naţională şi locală.

"Realizarea unei campanii de comunicare pentru o companie cu 3 birouri naţionale, peste 300 de specialişti IT în România şi planuri extrem de ambiţioase pe termen scurt reprezintă o provocare pentru noi. Apreciem deschiderea cu care echipa Endava a venit în întâmpinarea propunerilor TotalPR", a declarat, la rândul său, Cosmin Mareş, General Manager TotalPR.

Acesta a subliniat, de asemenea, că încheierea parteneriatului cu Endava confirmă trendul de dezvoltare al agenţiei în zona clienţilor din domeniul IT&C.