Global Finance a ales TotalPR pentru a gestiona comunicarea Global City

București, 29 aprilie 2013: În urma unui pitch organizat în luna aprilie, pentru gestionarea contului de comunicare al proiectului Global City Business Park, fondul de investiții elen Global Finance a decis sa lucreze cu TotalPR.

Situat în zona de Nord a Bucureştiului, Global City Business Park are o suprafaţă construită de 56.000 mp şi un total de spaţii de închiriat de clasă A de 51.000 mp în două clădiri cu un regim de înălţime de P+10. În plus, proiectul dispune de o suprafaţă de 28.000 mp construiţi subteran, unde se regăsesc 844 de locuri de parcare, ce le suplimentează pe cele existente la exterior. Proiectul a fost demarat in octombrie 2007 şi a fost finalizat în totalitate în februarie 2010.

În acest moment Global City Business Park are 26 de chiriaşi, iar cea mai mare parte a suprafeţei închiriate este ocupată de companii precum Coca-Cola HBC România, Total Soft, Call Point, Euroins, Ford, Cycle, ICAP, Global Finance, Daewoo şi Monsanto. Pe lânbgă aceste companii, parterul celor două clădiri este ocupat de mai mulţi retaileri sau furnizori de servicii de catering.