TotalPR va comunica pentru Zonga, cel mai mare serviciu online de muzică din România

București, 2 mai 2014: Agenţia de relaţii publice TotalPR oferă, începând cu luna mai a acestui an, servicii complete de consultanță în comunicare și media relations pentru Zonga, cel mai mare serviciu online de muzică din România, lansat în 2012 de echipa Trilulilu. Astfel, TotalPR continuă procesul de consolidare al portofoliului de clienți din e-business, Zonga alaturandu-se altor lideri din online-ul romanesc precum Foodpanda, FlorideLux sau Okian.

Contractul dintre TotalPR și Zonga este valabil pe o perioadă de un an, iar campania de comunicare a va fi lansată începând cu această lună.

"Zonga este un brand interactiv, de unde și nevoia unui partener care să ne ajute să comunicam constant cu utilizatorii nostri. Am decis să colaborăm cu TotalPR datorită expertizei agenției, a ideilor fresh și inovative pe care le-au împărtășit cu noi, dar și pentru deschiderea pe care am simțit-o de la prima întâlnire", declară Sergiu Biriș, CEO-ul Zonga.

Agenția va asigura clientului consultanță permanentă în relații publice și servicii complete de media relations.

"Suntem bucuroși că expertiza noastră pe zona de afaceri online a convins Zonga că TotalPR este cea mai potrivită agenție pentru nevoile și obiectivele lor de comunicare. Suntem siguri că împreună vom aduce brandul Zonga și mai aproape de consumatori, și vom întări poziția companiei de lider pe piața românească de servicii de muzică", declară Cosmin Mareș, General Manager Total PR. Potrivit acestuia, o parte din proiectele și propunerile deja aprobate de echipa Zonga vor fi puse în practică luna aceasta.

Despre TotalPR

Agenţia TotalPR şi-a început activitatea în 2009, câştigând conturi din domeniul IT&C, pentru ca în perioada următoare să îşi completeze portofoliul cu conturi din piaţa de Construcţii & Amenajări interioare, dar şi din zona de Retail. În acest moment agenţia este specializată pe consultanţă în branding, comunicare şi PR, echipa fiind formată din profesionişti care propun, produc şi transmit mesajele clientului pe multiple canale, online şi offline.

Din portofoliul TotalPR fac parte companiile Ariston Thermo, Lasselsberger, Saint Gobain, Sika, Symmetrica, Kuma, Chic Ville, Global City, Hornbach, Accace, Cluj IT Cluster, Endava, EuroGsm, foodpanda, Frisbo, Okian, ABC Data, FlorideLux, Interactive Intelligence, iQuest, Netopia mobilPay, Romsys, SAP România, Zitec. Pentru a afla mai multe detalii, puteţi vizita site-ul TotalPR: www.totalpr.ro.

Despre Zonga

Zonga este cel mai mare serviciu local de muzică, lansat în 2012 de către echipa Trilulilu din dorința de a oferi tuturor românilor posibilitatea de a se bucura legal de muzica și artiștii lor favoriți, oricând și oriunde s-ar afla.

Prin parteneriatele încheiate cu casele de discuri internaționale și locale, Zonga oferă acces legal la un catalog de peste 20 de milioane de melodii la cea mai înaltă calitate. Poți asculta oricând online muzica preferată, poți descoperi artiști noi, melodii și albume, economisind astfel spațiul de stocare. De asemenea, în funcție de istoricul ascultărilor și de genurile preferate, vei primi recomandări personalizate pentru a descoperi materiale noi. Catalogul este actualizat continuu cu cele mai noi melodii oficiale, de îndată ce acestea sunt disponibile pentru streaming. Aplicația este disponibilă pe toate dispozitivele: din browser, PC/MAC, mobil (Android / iOS / Windows Phone), tabletă sau Samsung Smart TV, playlisturile și preferințele fiind sincronizate automat între ele.