Romsys

Unul dintre cei mai importanti integratori de sistem din Romania

Creată în 1993, Romsys s-a impus în scurt timp drept unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluţii şi servicii informatice, dovedind capacitate şi experienţă în conceperea şi implementarea de soluţii informatice şi de comunicaţii complexe, pe o gamă variată de platforme software, hardware şi de reţea, clasându-se în prezent în Top 5 integratori de sistem din România.

Soluţiile şi serviciile Romsys sunt destinate în special sectoarelor: financiar - bancar şi asigurări, telecomunicaţii, industrie, utilităţi, public şi apărare.

Romsys, companie cu o echipă formată din 250 de experţi şi specialişti IT, este lider în proiectarea, dezvoltarea şi implementarea de soluţii de management al afacerilor, soluţii de infrastructură software, hardware şi de comunicaţii, securitatea sistemelor informatice, soluţii SAP, solutii de automatizare a livrării serviciilor.

Soluţiile de Infrastructură furnizate de Romsys oferă acoperire totală pe partea de networking, datacenter şi securitate, precum şi suport organizaţional bazat pe 15 puncte de prezenţă naţională.

La sfârşitul anului 2007 Romsys a fost preluată de către New Frontier Holding, concern austriac a cărui viziune este aceea de a crea prin achizitii unul din cele mai puternice grupuri de furnizori IT din Europa Centrală şi de Est pentru clienţi corporate şi enterprise. New Frontier Holding a fost înregistrată în Viena în August 2006 şi reuneşte în prezent 5 companii.

Pentru mai multe detalii vizitati www.romsys.ro