Relaţiile cu media

Fie că este vorba de a propune, realiza şi trimite comunicate de presă, de a organiza conferinţe cu jurnaliştii, de a răspunde solicitărilor lor sau a intermedia interviuri, toate fac parte din seria de servicii în domeniul relaţiilor cu presa, oferite de TOTAL PR.

Împreună cu clientul, gândim şi transmitem mesaje corecte, coerente şi de impact prin intermediul diverselor medii de informare. Atuurile noastre se bazează pe experienţă şi pe cunoaşterea sistemului mass-media din România.

Managementul evenimentelor

Selectăm, propunem şi coordonăm prezenţa Clientului în cadrul evenimentelor de afaceri, sociale sau de HR, în concordanţă cu politicile şi obiectivele organizaţiei. Pentru a nu rata nicio oportunitate, suntem permanent la curent cu planurile de evenimente ale principalilor organizatori din domeniu.

Pe de altă parte, realizăm evenimente speciale ce includ întâlniri formale sau informale cu actualii şi potenţialii clienti, parteneri, angajaţi, mass-media ori comunitatea de afaceri.

Managementul crizei de imagine

Acest serviciu special are ca scop cultivarea unei imagini pozitive pentru companie, atât în media, cât şi în rândul potenţialilor clienţi, scoţând în evidenţă, prin diverse acţiuni, misiunea şi valorile Clientului.
Implică:

  • iniţierea de proiecte speciale, menite a explica acţiunile şi intenţiile companiei;
  • identificarea eventualelor probleme de imagine, pentru a le putea preveni sau rezolva;
  • expunerea punctului de vedere al organizaţiei într-o controversă publică în care este implicată;

Comunicare cu angajaţii/partenerii/clienţii

Transmiterea de informaţii clare, eficiente şi profesioniste către angajaţi/parteneri/clienţi este una dintre componentele esenţiale ale unei afaceri, lucru recunoscut de toate marile corporaţii din lume.

Printre serviciile oferite se numără:

  • crearea newsletter-ului intern sau extern;
  • realizarea de obiecte promoţionale cu mesajele organizaţiei
  • pregătirea materialelor de prezentare ale companiei.