Despre noi

Cine suntem

TOTAL PR este o agenţie de relatii publice care îşi dovedeşte succesul în piaţă datorită capacității de a dezvolta și implementa campanii de comunicare adecvate fiecărui client.

Propunem modele integrate de comunicare, menite să îndeplinească obiectivele de marketing ale fiecărui client și oferim servicii complete de comunicare corporate și de brand: Media relations, Event management, PR stunts, Social media, CSR, Media-buying, Direct marketing și Crisis Management.

Echipa

O echipă dinamică, formată din specialiști în comunicare și relații publice, cu experiență îndelungată în jurnalism, comunicare corporate și B2C, social media și organizare de evenimente.

Recunoaștere în industrie

An de an, Total PR se regăsește în topurile de profil realizate la nivel național, dovedind astfel, încrederea pe care ne-o oferă tot mai mulți clienți.

Servicii internaționale

Oferim servicii și în afara României, prin partenerii noștri locali, agenții de comunicare cu experiență, selectate riguros. Total PR este partener TEAM LEWIS în România.

De ce noi?

În prezent, echipa noastră activează pe două niveluri. În primul rând, companiile care apelează la serviciile noastre vor lucra alaturi de consultanți seniori în comunicare și PR, iar în al doilea rând, de profesioniști care propun, produc și transmit mesajele pe multiple canale, online și offline.

Pentru că ne dorim ca întreaga noastră activitate să fie urmată de rezultate considerabile, aceasta se desfășoară după patru piloni esențiali: cercetarea, pentru a vedea dacă este realizabil obiectivul propus; planificarea acțiunilor, pentru a stabili ce trebuie făcut în vederea dobândirii succesului; comunicare, pentru a vedea cum trebuie să comunicăm mesajul clientului, dar și evaluarea, care ne ajută să vedem dacă am procedat corect și dacă strategia şi planul de comunicare au condus la efectul scontat, pentru audienţa propusă.

În primii 12 ani…

  • peste 80 de clienți permanenți și zeci de proiecte punctuale
  • peste 5.000 de comunicate de presă remise către presa națională
  • peste 180 de evenimente și conferințe de presă organizate
  • peste 2.000 de interviuri intermediate în presa scrisă, tv și radio
  • peste 50 de proiecte derulate exclusiv în social media
© 2023 Total PR – Agentie de PR si Comunicare. Toate drepturile rezervate. SEO by AYSA.ai